KMETIJA ROGELJA

se nahaja v majhni, a čudoviti kraški vasici Vojščica, nedaleč stran od italijanske meje na zahodnem delu Slovenije. Strast po naravi, zdravju, dobremu počutju in gostoljubnosti so že trdno zakoreninjene vrline naših dedov, ki se iz generacije v generacijo ohranjajo v naših srcih in družinski tradiciji.

DODATNA PONUDBA

na Zeliščni kmetiji Rogelja obsega sprehod med zeliščnimi vrtovi, zeliščne delavnice in predavanja na področju pridelave, predelave, uporabe in učinkovine zelišč, degustacija. Nudimo tudi voden krožni zeliščni pohod (pohod vključuje ogled zeliščnih vrtov in zanimivosti kraške pokrajine - jame, kaverne, kali, lokve, suhi zidovi, pastirske hišice, vojni jarki, ipd.).

PROIZVAJAMO

zeliščne čaje, mazila, žganja, likerje, sirupe, hidrolate ter ostale zeliščne pripravke. Ponujamo vnaprej pripravljene zeliščne izdelke kot tudi izdelke, ki jih skrbno in strokovno pripravimo glede na vaše želje, potrebe in specifične-individualne težave.

Dobrodošli na Zeliščni Kmetiji Rogelja

Nahajamo se v majhni, a čudoviti kraški vasici Vojščica, nedaleč stran od italijanske meje na zahodnem delu Slovenije. Strast po naravi, zdravju, dobremu počutju in gostoljubnosti so že trdno zakoreninjene vrline naših dedov, ki se iz generacije v generacijo ohranjajo v naših srcih in družinski tradiciji.

Ponujamo različne stvari, kot na primer:

  • Čaje
  • Hidrolate
  • Likerje
  • In še veliko več..

Novice