Masaže

Masaža je primerna za vsakogar, ki si želi boljšega zdravja, počutja, odpravljanja bolečin, razvajanja in notranjega miru. Masaža pomaga ko ste pod stresom, ko imate bolečine bodisi znanega ali neznanega vzroka, ko ste napeti ter soočeni z vsakodnevnimi težavami in obveznostmi. Poleg tega masaža krepi imunski sistem, izboljšuje sklepno gibljivost, pospeši cirkulacijo krvi v telesu, razstruplja, povečuje življenjsko energijo, pomaga pri hitrejši regeneraciji po naporih in zmanjšuje maščobne celice.

 

In ni boljšega zdravila kot pobegniti od vsakdana in se prepustiti rokam strokovnjakom. Pri nas nudimo celo paleto različnih vrst masaž, od sprostitvenih, terapevtskih, energetskih pa do refleksne masaže stopal in limfne drenaže. Med njimi je tudi TUINA masaža (energetska masaža), ki je kraljica med masažami.

 

Posameznik je obravnavan celostno tako na fizičnem, psihičnem in energetskem nivoju. Vse masaže izvajamo tako, da so prilagojene posamezniku in njegovim željam.

 

NOVO!

ANTICELULITNI TRETMA

Način našega življenja nas je privedel do tega, da živimo stresno, se premalo gibamo, nepravilno prehranjujemo in podobno. Ena izmed posledic takega življenja je tudi nabiranje trdovratnih maščobnih blazinic (celulit) okrog pasu, zadnjice, bokih in stegnih. To nam predstavlja tako zdravstveno kot veliko estetsko težavo. Celulit je motnja v podkožju, ki jo sestavljajo kolagenska vlakna in maščobne celice. Z izvajanjem terapije kot so tretmaji z KAVITACIJO, VAKUMOM, BODY WRAPPINGOM in LIMFNO DRENAŽO dosegamo zelo dobre rezultate. Maščobne celice se razgradijo, zmanjša se celulit, strije. Pospeši se prekrvavitev, telo se razstruplja, pomarančna koža izgine in le ta postane gladka in prekrvavljena. Med posameznimi terapijami priporočamo pitje temu primeren zeliščni čaj ter masiranje z ANTICELULITNIM MASAŽNIM OLJEM.

 

KAVITACIJA (nekirurška liposukcija)

Je najučinkovitejša ne invazivna metoda za odpravljanje zahtevnih celulitnih stanj in maščobnih oblog.

 

VAKUMSKA MASAŽA

Z vakuumsko terapijo izvedeno z anticelulitnimi ventuzami dosežemo periferno cirkulacijo, napne in učvrsti kožo, spodbudi izločanje strupov po limfni poti. Je odlična terapija pri odpravi celulita.

 

LIMFNA DRENAŽA ALI PRESSOTERAPIJA

Z limfno drenažo, bodisi ročno ali strojno, dosegamo zelo dobre rezultate na področju razstrupljanja telesa, odvajanju vode in odpadnih snovi iz telesa, zmanjševanju edemov, pospešuje cirkulacijo. Je odlična terapija pri odpravljanju celulita.

 

BODY WRAPPING

Je ena najučinkovitejših terapij, ki jo uporabljamo kot pomoč pri odpravljanju celulita, zmanjšanju obsega telesa in hujšanju. S kombinacijo bodywrappinga, kavitacije in limfne drenaže dosegamo zelo dobre rezultate pri zmanjševanju obsegov na različnih delih telesa, razstrupljanju, celulitu, itd.